LIVAJA LIJEPO SNIVA: Vjerujem da Hajduk može osvojiti i prvenstvo i kup – kaže

Trenera Leku odlikuje velika disciplina, želi igrati napadački. Zasad je sve super, deset dana radimo odlično. Najbitnije je vidjeti napredak, da neće biti stresova kao u prvom dijelu sezone.

Mislim da smo u ove dvije godine koliko sam ja tu igrali s trojicom nazad, ali nije bilo vremena da se uigra. Nije se znalo kako tko stoji na terenu. Ovo je dosta bolje. Taj sustav ima i prednosti i mana. Imamo igrače za to, ali vidjet ćemo kako će to izgledati kad krenu službene utakmice, rekao je, među ostalim za Hajduk Digital TV, najbolji igrač i strijelac domaćeg prvenstva, Marko Livaja.

– Nisam nervozan. Volim pobjeđivati. Ne volim da glupo gubimo bodove. Sve su to bitni faktori koji te na kraju miču od cilja, a svi znamo koji je naš cilj. Prejednostavno smo ispustili neke bodove. Bilo je tu možda i nekih sudačkih grešaka, nećemo ulaziti u to. Iskusna smo momčad, trebamo bolje zatvarati utakmice.

Vjeruje li da Hajduk može osvojiti duplu krunu?

– Vjerujemo, dugo je prvenstvo. Svi klubovi na svijetu imaju crne periode. Pitanje je hoćeš li ih iskoristiti ili nećeš. Dinamo je odigrao ovu polusezonu vrhunski. Nadam se da neće cijelu godinu biti na tom nivou.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!