LEGENDA NAHVALIO HRVATSKU: Briga me za Messija, uživajmo u Modriću!

Podijelite članak
Foto: screenshot youtube
Foto: Screenshot Youtube

Peter Schmeichel, slavni danski vratar uživao je u predstavi Dalićevih izabranika protiv Argentine.

“Iz argentinske perspektive bio je to horor film, ali zašto bi nas bilo briga za Argentinu?! Moramo pohvaliti Hrvatsku za sve što je napravila u ovoj, ali i u onoj utakmici s Nigerijom”, rekao je Danac te ‘okrznuo’ Messija.

“Pričali smo da veliki igrači dođu na ovakva velika natjecanja i ostave trag. Messi nije napravio ništa, nije se pojavio, a Messi je velik igrač. Nije ga bilo ni protiv Islanda. Kada izgradiš momčad oko Messija, a on ne odigra kako zna, platiš to. I tako je i bilo, Hrvatska je apsolutno razbila Argentinu”, prenosi njegove riječi portal Sportarena.

Schmeichel je pohvalio Hrvatsku.

“Cijelu utakmicu su radili presing. Pogledajte samo prvi gol. Caballero je napravio veliku pogrešku, ali kako je Ante Rebić zabio je prekrasno. Da, Caballero mu je servirao priliku, ali daleko je to još od gotovog. Lopta ide visoko u zrak i imao je vremena vratiti se na gol, ponovno postaviti, a branič je imao priliku vratiti se… Većina igrača primila bi loptu i išla na golmana, ali Ante je opalio i zabio prekrasan gol.”

Posebno je istaknuo dvojicu nogometaša.

“Veliki igrači uživaju u ovakvim utakmicama, a Luka je velik igrač. Odigrao je sjajnu utakmicu, pritiskao Argentince, kao i njegov partner u veznom redu, Ivan Rakitić, koji je za mene također jedan od najboljih veznjaka na svijetu”, zaključio je legendarni vratar.

Komentiraj