LAZAR GRUJIĆ: Gledajući Hrelju filozofi su u pravu da se znanje stječe iskustvom

grujić, hrelja

Sudeći prema ponašanju zastupnika Hrelje možemo reći kako su pojedini filozofi potpuno u pravu kada kažu da se znanje stječe iskustvom.

Naime kao izvrsni poznavatelj poreznog prikupljanja i osiguranja sredstava za mirovine kada svi napuste Hrvatsku,  prema svjedočenju  gospodina Barišića korisnik donacija iz fonda Fimi medija i najjeftiniji kupljen saborski zastupnik postao je ovih dana  jedan od najskupljih.

Pri tome mislimo na rješavanje zahtjeva da država sanira privatno osiguranje Royal čije je djelovanje i poslovanje prepuno kontradiktornosti.

Stoga nije čudno da se i vlada Zorana Milanovića nije željela u to uplitati pa je čak i pred stečajni postupak obustavljen.

No koji su motivi da se zastupnik Hrelja godinama trudi skinuti ovo breme oko svoga  vrata jedino saniranjem dugova privatnom osiguranju možemo samo nagađati.

U svakom slučaju logično bi i najpravednije bilo da taj slučaj istraži DORH. Naime poanta je u nestanku ne jednog već stotina milijuna kuna za što nitko još nije procesuiran.

Prema tome toliko i vrijedi jedan novi glas vladajućima u aktualnom saborskom sazivu. Pribrojimo li tome manjince i ostale kupljene zastupnike sigurni smo da to proračun iduće godine neće moći izdržati, a time će opasti i broj ruku u vladajućoj većini.

Svjestan je toga i premijer pa je na vrijeme započeo predizbornu kampanju pripremajući se za još jedne prijevremene izbore.

Tako  ubrzano obilazi Hrvatsku, dodvorava se desnici koristeći posljednju Hašku optužnicu, radnicima s povećanjem minimalne plaće te braniteljima s kojima pali svijeće.

Stoga će u konačnici trgovci i preslagivači u Saboru ostati  još jednom zapamćeni samo po svojim nemoralnim i neetičkim aktivnostima, a je li im to potrebno neka svatko od njih samostalno prosudi.

Možemo samo zavapiti  gdje su ona vremena kada su pravi hrvatski muževi govorili bolje je za tebe domovino moja mrijet nego biti sluga tuđincima.

 

 

 

 

Komentiraj