KREŠO BELJAK: Optužili su me da sam rekao da za HDZ glasuju neinteligentni – drago mi je što su se prepoznali

Krešo Beljak (Foto: Facebook)
Krešo Beljak (Foto: Facebook)

Predsjednik HSS-a Krešimir Beljak, govoreći na predstavljanju Narodne koalicije u Osijeku, ocijenio je kako je ovo početak jedne velike narodne koalicije hrvatskih stranaka, koja neće trajati samo jedan mandat, koja će Hrvatsku napokon izvesti s Balkana i uvesti u Europu.

Podsjetio je kako su ga na jednom internetskom portalu prozvali zbog nedavne izjave da 11. rujna nemamo samo parlamentarne izbore, nego i test inteligencije, te ga optužili kako je time poručio da su oni koji glasuju za HDZ glupi, neinteligentni i zaostali.

“Žao mi je što su se prepoznali, ali drago mi je što su se sami prepoznali, jer ja tako doista mislim. Ako hrvatski građani, ne građevine, ne vide što se zadnjih deset mjeseci događalo u Hrvatskoj, ako ne vide tko je opljačkao našu bogatu domovinu i lažnim domoljubljem pokrao i opljačkao sve što je stigao, onda je stvar doista u inteligenciji”, poručio je Beljak.

Rekao je kako je duboko uvjeren da su hrvatski građani inteligentni, da im je dosta eksperimenata te da ne žele povratak u srednji vijek ili drugi svjetski rat, već mir i stabilnost.