KREŠO BELJAK: A zašto bi se Petrov sučeljavao? Pa ima Plenkovića koji će zastupati njegove stavove

krešo beljak

Krešo Beljak, čelnik HSS-a,rekao je kako ne vidi zašto bi Mostov čelnik Božo Petrov trebao sudjelovati u televizijskoj debati s predsjednicima HDZ-a i SDP-a Andrejem Plenkovićem i Zoranom Milanovićem.

“On je koalicijski partner HDZ-a, pa ima gospodina Plenkovića koji će zastupati njegove stavove. Što će sad opet glumiti da je protiv SDP-HDZ-a. To je bila priča otprije 10 mjeseci, pa mislim da smo prespavali nešto”, rekao je Beljak, a prenosi Dnevnik.hr.

A zašto bi onda bila trojica, onda mogu biti i četvorica na sučeljavanju, poručio je i rekao: “Evo ja se dobrovoljno nudim. Jedva čekam”.

Po njemu nije s ni promijenio način djelovanja HDZ-a iako imaju novoga predsjednika. O tome kaže: “Modus operandi ostao je isti, političkim transferima pokušava uništiti druge stranke. Uništavaju stranke s kojima koaliraju. To su htjeli napraviti i s HSS-om, ali im neće ići.

Očito je aludirao na najnoviji “transfer” HDZ-a, u koji prelazi donedavni saborski zastupnik Ivan Kirin iz stranke HSP-a dr. Ante Starčević, HDZ-ova sadašnjeg koalicijskog partnera.

Komentiraj