KRAMARIĆ UOČI FRANCUSKE: Morat ćemo biti na tristo posto želimo li pobijediti

Pred Vatrenima novi je izazov u Ligi nacija. Nakon što su tri važna boda upisana, već sutra ih na Maksimiru od 20:45 čeka utakmica sa svjetskim prvacima Francuzima.

Izvor: Media servis

Reprezentacija se priprema za težak i izrazito zahtjevan izazov, a zabrinutost uoči dvoboja izaziva ozljeda Andreja Kramarića čiji je nastup pod znakom pitanja. Bio bi to veliki udarac za Hrvatsku jer je napadač Hoffenheima u vrhunskoj golgeterskoj formi što je dokazao zabivši slavljenički gol u nedjeljnoj pobjedi nad Švedskom.

“Ozljedu vučem već tri tjedna iz Bundeslige. Dolazilo je do upala živca aduktora i nismo sigurni što je konkretno u pitanju. Hoću li biti spreman za Francusku, vidjet ćemo i odlučiti s izbornikom. Željan sam i motiviran, ali koliko će tijelo dozvoliti, to ćemo još vidjeti”, otkrio je Kramarić.

Francuzi su svjestan je Kramarić, izraziti favoriti.”Bilo bi stvarno predivno i odlično pobijediti Francusku, ali to ne ide baš preko noći ili slučajno. Morat ćemo biti na tristo posto na terenu, imati naš najbolji dan, a uhvatiti njihov nešto lošiji i tada imamo šanse. Nema smisla obećavati i govoriti da ćemo pobijediti najbolju momčad na svijetu, ali potrudit ćemo se to napraviti”, najavio je Kramarić.

Nikola Vlašić koji je bio, strijelac prvog gola u susretu protiv Švedske, utakmicu je najavio s mnogo više optimizma.

“Gledao sam finale Svjetskog prvenstva protiv Francuske i stvarno mislim da smo bili bolji, baš kao i u prvom poluvremenu u posljednjoj utakmici koju smo igrali protiv njih. Primili smo dva gola u dvije zadnje minute prvog poluvremena i na kraju izgubili. Pokazali smo da se možemo nositi s njima i nema nikakvog razloga zašto ih ne bi pobijedili”, rekao je Vlašić.

Komentiraj