KOLAČIĆ ZA BANIJU: I predsjednik podržao akciju – podijeljeno 1.500 obroka i 100 kg kolača

Povodom obljetnice razornih potresa na području Sisačko-moslavačke županije, udruga Dobro Dobrim Do Do i Tamara Krajač, voditeljica projekta „Kolačić za Baniju“, te nezavisni volonteri i Chefs club Croatia su podijelili 1.500 obroka i 100 kg kolača građanima Siska, Petrinje i Gline.

„Svi obroci i kolači su išli iz donacije naših građana, na čemu smo neizmjerno zahvalni. Pripremao se grah i gulaš od divljači uz slatku notu finih, domaćih  kolača. Hranu smo dijelili u sva tri grada: Sisku, Petrinji i Glini te smo sveukupno podijelili 1,500 obroka i 100 kg domaćih kolača.

Štand „Kolačić za Baniju“ posebno je zaintrigirao predsjednika Milanovića kojemu je voditeljica projekta uručila kutiju s kolačima zajedno sa Senadom Palićem i Radovanom Žepecom iz udruge Dobro Dobrim.

„Iznimno nam je drago što je štand „Kolačić za Baniju“ posjetio i predsjednik Zoran Milanović, koji je pohvalio topli obrok – grah, koji je rado pojeo zajedno s građanima Gline na glavnom trgu“, kazala je Tamara Krajač voditeljica projekta „Kolačić za Baniju“.

Da grah i gulaš budu izvrsno napravljeni pobrinuli su se iz udruge Chefs club Croatia, kao i kuhari s područja Sisačko-moslavačke županije te Dalmacije, a volonteri iz Istre i Zagreba su sa smiješkom uručili tople obroke i slatke zalogaje stanovnicima Banije.

Pridružite se akciji prikupljanja sredstava i svojim donacijama i pomozite kako bi obitelji na području Banovine djeca imali topli obrok i ugodnije blagdane. Humanitarna akcija se nastavlja do 15. siječnja.

Donacije za Kolačić za Baniju su otvorene do 15.01.2021

Donacije se primaju na : Udruga DOBRO DOBRIM Do Do

IBAN: HR3924840081135193266

POZIV NA BROJ: HR 99

U OPIS PLAĆANJA STAVITI : KOLAČIĆ ZA BANIJU