KAROGLAN PRED DINAMO: Bog je na prvom mjestu, ali i Hajduk je vrlo visoko

Sutra od 19.30 na Poljudu se igra najveći veliki derbi između Hajduka i Dinama u okviru 28. kola SuperSport HNL-a, a utakmicu je najavio trener Hajduka Mislav Karoglan.

Osvrnuo se na strane suce na derbijima:  “Imamo već iskustva, pred godinu ili dvije bili su strani suci protiv Osijeka. Ništa specijalno, napravit ćemo skauting suca, vidjeti navike. Vjerujem da čovjek zna posao, u zadnje su vrijeme derbiji bili kvalitetno suđeni”.

O važnosti utakmice, ističe: “Nama realno igraju sva tri boda, samo je to put kojim idemo. Naravno, postoji plan, ali plan je biti agresivan i pokušati se nametnuti od prve minute. Treba biti pametan, treba imati planove A, B, C. Neće biti prvenstvo definirano, gubit će se bodovi, budite sigurni. No, tri su boda imperativ”.

Tri utakmice u osam dana. Ne mogu se osvojiti dvije titule, ali se mogu dvije izgubiti?

“Slažem se s vama. Prebitne su utakmice, postoji samo Velika subota u svakom smislu i tako smo fokusirani”.

Osvrnuo se i na činjenicu da se igra na Veliku subotu. “Ne biramo mi, ja kao vjernik, što god radim nosim Boga u sebi. Bog je na prvom mjestu, ali i Hajduk je vrlo visoko”.

Nakon poraza od Lokomotive, bile su priče i o otkazu, a Karoglan kaže: “Vodio sam 31 utakmicu, izgubio dvije. Kažem dvije previše. Ostat će na te dvije. Stavio sam plan pred sebe i igrače koji je samo za hrabre”.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!