KANDIDATURA POZNATE NOVINARKE: Hloverka Novak Srzić u utrci za gradonačelnicu Makarske

Podijelite članak

REAGIRANJE HNIP-A: Iznenađeni presudom u predmetu otkaza Hloverke Novak Srzić

U Makarskoj je održana, kako su ju nazvali – obnoviteljska i i izborna skupština HSLS-a, a predsjednik ogranka je postao Jakov Bilić.

Potpredsjednik je Jure Pribisalić, tajnik Hani Beroš Jašari, rizničar Ante Jović. Odlučeno je na Obnoviteljskoj i izbornoj skupštini kojom je makarski HSLS ponovno došao na političku scenu nakon deset godina. Izabran je i Izvršni odbor, a čine ga Zdenko Roso, Gojko Pribisalić, Tanja Kovačević.

Potom je održana konferencija za novinare na kojoj je Branko Radačić, predsjednik županijske organizacije HSLS-a, obznanio kandidaturu Hloverke Novak Srzić za gradonačelnicu Makarske.

Predsjednik Jakov Bilić rekao je kako mu je jedan od motiva za prihvaćanje funkcije bio kandidatura Hloverke Novak Srzić za prvu osobu grada.

”Ovo su za Makarsku izbori od strateškog značaja, na njima se odlučuje hoće li grad zaostajati ili napredovati. Pozivam građane da novom energijom počnemo raditi za grad. Vjerujem u pobjedu u prvom krugu”, naglasila je Hloverka Novak Srzić, kako piše Makarsko primorje.

U Zagrebu je ostvarila sve što je trebala, rekla je Novak Srzić, i životno je zainteresirana živjeti u Makarskoj, u gradu koji će imati Dom zdravlja, laboratorij, koncertnu dvoranu, žičaru.

Podsjetila je da je dovela Porin, Međunarodni teniski turnir, i ponovno će. Posebno je ustvrdila:

”Bogatstvo Makarske je prostor koji sami uništavamo. To se mora zaustaviti. Kao buduća gradonačelnica živjet ću 24 sata za grad, upravo onako kako je to radio moj otac Ante. Makarska može i mora bolje”.

Komentiraj