JURIČAN PORUČIO PETERNELU: Škorin konjušaru, bijedan ti je pokušaj šutanja Ankice Lepej

Nakon smrti Ankice Lepej, prve naše zviždačice, ružno je reagirao svojim komentarom zastupnik Domovinskog pokreta Igor Peternel.

On je na Facebooku napisao:

Nije mu ostao dužan redatelj i politički aktivist Dario Juričan, koji mu je na Facebooku odgovorio vrlo oštro:

IGOR PETERNEL TUĐMANOV KONJUŠAR

Dragi moj Igore Peternel,
gledam te kako po tko zna koji put presvlačiš svoju košulju i kaput u nešto što misliš da bi se narodu moglo svidjeti. Tvoj mentor Čičak je imao bolje lice – on bi skinuo gaće kad bi mu se neka čast ukazala. Svoje lice, kao paštetu si spreman nanijeti na bilo kakav kruh, pa čak i onaj koji više nitko s poda ne bi podigao.

Pišem ti jer baš čitam tvoj zluradi komentar o Ankici Lepej, nema tu nimalo ljudskosti čak ni za trženje, što si nekad znao. Nećeš nikome moći prodati priču da je Ankica Lepej otišla kao neka zgubidaska službenica i lijeva kvazizviždačica aktivistica u tamo nekoj banci. Možda jedino Kolakušiću koji, dok okuplja oporbu, tumara u bespućima naše povijesne zbiljnosti.

Za početak, nećeš je prodati jer si ti jedan lijevi zgubidanski aktivist obučen u bivšeg Škorinog konjušara. To što se sada presvlačiš u proizvođača zluradosti bi ti – znaš i oprostio jer se sjećam dobro i pohvaljujem te kako si meketao da se trebalo pozlatiti Milanovu čast počasnim doktoratom. Tada si zajedno sa Slobodanom Prosperovom Novakom pazio na neovisnost Sveučilišta, pa izjavljivao kako si neutralan pri dodjeli zlučasnog doktorata tada jezivom zombiju Milanu Bandiću.

Tu smrt, priznat ću ti – jednako kao i ti – ja preboliti ne mogu. Pokoj mu duši, počivao u miru naš dragi Mile!

Pokušaj šutanja u grobu Ankice Lepej kako bi se svrstao u regimentu tuđmanovskog konjušara ti je zaista bijedan. Osim što je bijedan, on je i bez pameti.

Pišam po tebi
Gradonačelnik svemira