JURIČAN PIŠE PLENKOVIĆU: Vidim da imaš 450.000 eura za kapelicu – daj i za projekt crkve posvećene Bandiću

Redatelj i aktivist, bivši kandidat za predsjednika RH Dario Juričan, pozvao je premijera Andreja Plenkovića da zajednički rade na novom projektu.

Osniva digitalnu crkvu posvećenu Milanu Bandiću.

Na Facebooku Juričan piše:

PLENX! OSNIVA SE DIGITALNA CRKVA KRIMINALNOG UMA SV. MILAN!

Dragi moj Plenx,

u svjetlu saznanja da imaš 450.000 eura za kapelicu u Betlehemu obraćam se tebi kao poglavaru veleuvažene HDZ koruptozajednice da zajednički delamo na novom projektu za kojeg držim da je prioritetniji od onog u Izraelu, a možemo i više ćapnuti – a to je Digitalna crkva kriminalnog uma sv. Milan.

Milan Bandić će, tvojim riječima moj Plenx, „ostat zapamćen po svojim nastojanjima da čini dobro za Zagrepčanke i Zagrepčane“ pa je osnivanje crkve najmanje što mu ti kao stari partner možeš učiniti. Vjerujem da će svijet vidjeti vrijednost naše Digitalne crkve pa će se odlučiti doći u Hrvatsku – malu zemlju za veliku korupciju.

Korupcija je neizostavna komponenta hrvatske povijesti, koja je utkana u nacionalni identitet te humanistički, duhovni i kulturni razvoj hrvatskog društva.
Bandić je umro kao najpotentniji Hrvat ostavivši najveće dugove, a to mogu samo veliki!

Nitko se ne priprema dovoljno ozbiljno sačuvati ostavštinu Bandića, to može jedino Crkva, digitalna crkva koja ide u korak s vremenom i digitalizira duh korupcije na viši nivo.

Zabrinut sam što katolička Crkva na čelu s pajdom Bozanićem ne vidi veličinu djela Milana Bandića. A nije da se Bozanić i Bandić nisu mazili i pazili.

Treba se znati zahvaliti Milanu za utemeljenje korupcije kao vječne vrijednosti i omogućiti kanonizaciju sveca Milana kroz međureligijski dijalog.

Digitalna crkva će pomagati bogatima, neće plaćati porez i promovirati će ćapanje.

Digitalna crkva je pobožnija alternativa katoličkoj Crkvi, a državu će koštati samo 365 milijuna kuna godišnje, što je i više nego povoljno u odnosu koliko ćapaju slične organizacije.

A vjernike Digitalne crkve čeka u raju nagrada: bespravno izgrađen posjed i ljubavnice!

Kapelica ti dođe kao kamp kućica na Baniji, a crkva je za prave majstore bez svojstava kao što si ti moj Plenx! Za detalje se možemo vidjeti kod Martine Bienenfeld. Znaš proceduru.

Da smo živi i zdravi! Te ovas džuvde thaj saste! Sa fijenj vij ša sanatoš!

Dario Juričan, gradonačelnik svemira i počasni gradonačelnik Vruje

p.s.

Pozivam narod na donacije HRCIN-u za inicijalne troškove projekta Digitalne crkve

IBAN: HR9823600001102458120

Uskoro slijede upisnice, oprosnice te dolazak na vjenčanja, blagoslov i sprovode