JOŠ SE NE ZNA ADEMIJEVA SUDBINA: Evo što o tome kažu u Dinamu

DINAMOVAC ADEMI NE ODUSTAJE: Nemam ništa protiv Kustošije, nogomet je moj život Sudbina Arijana Ademija pred Sportskim arbitražnim sudom još je uvijek neizvjesna.

Klub nije dobio nikakvu obavijest, čak niti o eventualnoj odgodi odluke. I Dinamo kao klub i Ademi kao stranka u postupku učinili su sve da dokažu nevinost te da ubrzaju proces donošenja odluke. Zašto ona nije donesena, pitanje je za Sportski arbitražni sud, CAS. Svi su u kubu i dalje optimistični, a konačnu presudu očekuju u idućih nekoliko dana.

“Koliko bi mi značio Ademijev povratak? Vi ga možda znate i bolje od mene. Svi se nadamo odluci koja će biti pozitivna i za klub i za Ademija. Nadam se da ćemo je što prije doznati i da ćemo se zajedno veseliti Ademijevu povratku “, istaknuo je trener prve momčadi Ivajlo Petev uoči prvenstvenog ogleda s Istrom 1961.

Modri će u nedjelju, 19. ožujka, u 15 sati gostovati u Puli u okršaju 25. kola MAXtv Prve lige. I sam Petev nada se poletnom Dinamu na Aldo Drosini, neovisno o tome što će glavni problem biti teren:

“Očekujem da ćemo i u Puli nastaviti ritam dobrih utakmica, ali ipak me brine jedan detalj – teren. Ali, kakav je, takav je. Moramo se prilagoditi. Zadatak je da budemo pravi u svih 90 minuta. Istra je solidna momčad i doista očekujem dobru utakmicu. Armin Hodžić? U punom je naletu, a bio bih sretan da, uz njega, još poneki igrač zatrese mrežu”, rekao je trener Dinama i podsjetio je da su izvan pogona ozlijeđeni Fiolić, Sigali i Henriquez, dok će zbog žutih kartona izostati i Pivarić:

“Fiolić je prije tri dana osjetio bol pa neće biti u kadru. Sigali zasad radi po posebnom programu, ali vidljivo je da je svakim danom u sve boljem stanju”, rekao je Petev za kraj konferencije te dodao da je u punom pogonu oporavljeni Soudani.