IVICA TODORIĆ: Ovdje sam dobio papir da ne hranim golubove – kod nas mi uzeli kompaniju bez papira

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

“Zašto me toliko žele uhvatiti? Ja sam izgradio Hrvatsku, a oni me žele uhvatiti. Zašto? Zna se za svaki euro gdje je otišao!” – rekao je Ivica Todorić novinarima, nakon izlaska iz sudnice gdje je rečeno kako će 20. travnja bit objavljena odluka o tome hoće li ga izručiti Hrvatskoj.

“Ja sam i banane plaćao preko Agrokora! Sve se vidi na računima”, rekao je Todorić i dodao: “Ja sam od nule stvorio najveću kompaniju u 200 milijuna ljudi. Ja sam se borio s Nestleom, s drugim kompanijama…”.

Kaže i kako je “Martina Dalić žena koja se ne može kontrolirati. To je nevjerojatno koliko Božinović mora čistiti za njom. Čistiti njene SMS poruke! Ma to se ne može sakriti, sve će to izaći jednom. Neće je moći zaštititi ni Plenković ni Božinović. Ona je prvooptužena u prijavi koju smo podnijeli za zločinačko udruživanje. Uzeli su si najskuplju odvjetnicu da ih zastupa tu u Londonu, koja sramota!”, govori Todorić.

Na pitanje u Perušku je rekao: “Da ga malo brže pitaš kako se zove, ne bi znao. On je drag čovjek…ali… Ma, kakav Peruško!”

Uspoređujući sustav Velike Britanije i Hrvatske Todorić kaže: “Ja svugdje hranim golubove. Hranio sam ih i ovdje. Došla mi je prijava. Dobio sam dopis da na tom mjestu to nije dozvoljeno. A kompaniju su mi uzeli bez ikakve obavijesti, zamislite to!”

 

 

Komentiraj