IVAN PERNAR: Presude Praljku i drugima HDZ-ovci prihvaćaju s dozom agresije

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ivan Pernar, zastupnik Živog zida, u svojoj objavi podsjeća kako su mnogi u HDZ-u agresivni kada se spomene njihova odgovornost za politiku u BiH, kao i za izručenje generala Haagu.

Nedavno je, pojašnjava, i sam bio napadnut u Saboru, kada je htio govoriti baš o tim problemima.

Na Facebooku je objavio:

Kada sam u Saboru htio govoriti o politici HDZ-a u BiH koja je na kraju dovela do toga da general Praljak ispija cijankalij u sudnici Haaškog suda, ali i o vjerodostojnosti HDZ-a koji je provoditelje svoje politike izručio u Haag i tako ih izdao – došlo je do panike među HDZ-ovcima.

Dvoje zastupnika njihovih, Zekanović (HRAST) i Felak su nasrnuli na mene u pokušaju da me fizički zaustave u tome da govorim. Prvi je odustao od toga da me udari, ali je drugi – Damir Felak uzeo nekakve papire i gađao me s njima. Danas kaže da mu je žao što me nije pogodio i da sam ja “potencijalno neizmjerno štetan”.

Dragi prijatelji, iako Plenković govori da prihvaća presudu koja generale i osuđene HDZ-ovce proglašava ratnim zločincima, na nižim razinama HDZ-ovci tu presudu prihvaćaju s velikom dozom agresije prema onima koji dovode u pitanje ispravnost njihove politike – kako prema BiH, tako i prema generalu Praljku i ostalima koje su izdali i isporučili u Haag iako su im vjerno služili.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/1972308949761545″ bottom=”30″]

Komentiraj