IVAN PERNAR: Opet sam blokiran – Facebook kao misaona policija

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Dragi prijatelji, moj osobni profil opet je blokiran, ovaj put na 30 dana, a još jedna moja objava je izbrisana. Granice dozvoljenog razmišljanja su sve manje. Postoji mogućnost da me trajno maknu s fejsa, objavio je saborski zastupnik Ivan Pernar, kako bi obavijestio svoje fanove i javnost.

Ništa se nemojte čuditi, globalisti imaju plan, sve nas koji vas pokušavamo upozoriti žele ušutkati. Traže samo povod za to, dodao je, a potom je pod naslovom “Facebook kao misaona policija” i pojasnio neke stvari.

Posljednja blokada profila došla je neočekivano jer se uistinu trudim pridržavati pravila koja facebook propisuje. Usudio bi se reći da je bilo tko drugi napisao isto što i ja, ne bi bio blokiran.

Mislim da facebook više ne traži razlog, nego povod za blokadu i da je samo pitanje vremena kada će moja stranica biti uklonjena.

Živimo u vrijeme kada se na svaki mogući način pokušava ušutkati one koji misle drugačije od mainstreama, bez obzira radilo se o protivljenju okupaciji Palestine, Soroševom ulaganju 500 milijuna dolara u migrantski val, američkim ratovima s ciljem globalne dominacije ili o nekoj četvrtoj temi.

Nažalost, cenzura je postala naša stvarnost, činjenica da sam zastupnik u Saboru, da me prati više od 274.000 ljudi, odnosno da postoji javni interes za onime što govorim, ne igra uopće ulogu za facebook cenzore.

Miješa li se facebook na taj način u političke procese u Hrvatskoj? Zaključite sami!

Cilj facebooka je u suštini kontrolirati teme i smjer rasprave o političkim temama u skladu s interesima globalne elite koja nam nameće određenu agendu.

Ako su oni odlučili da ju treba provesti, logično je da će pokušati slomiti svaki otpor i neslaganje s njom.

Međutim, moja poruka vama jest da se ne predajete, da nastavimo s otporom kako bi naša zemlja uistinu bila slobodna.

S vjerom u pobjedu nad sustavom kojeg su se tek rijetki usudili izazvati, vaš zastupnik

Ivan Pernar

Komentiraj