IVAN PERNAR: Nulta stopa tolerancije na HDZ i SDP – naši vijećnici neće glasati za njihove proračune

ivan pernar

Dvoje vijećnika Živog zida glasali su za proračun Vojka Obersnela, gradonačelnika Rijeke, a nisu smjeli. Ivan Pernar objašnjava kako su to učinili iz neznanja i neiskustva, ali da više neće. U protivnom letjet će iz stranke.

Ovo je njegovo pojašnjenej na Facebooku:

Nulta stopa tolerancije na HDZ i SDP. Dvoje naših kolega iz Rijeke Veljko Balaban i Mirjana Husta Jukić digli su ruke za Obersnelov proračun zato jer je prihvatio sve tražene amandmane.

Amandmani jesu dobri, Obersnel ih jest prihvatio i uvrstio u proračun, ali to je nebitno. Čak i da je HDZ podržao sve naše amandmane na državni proračun, mi bi svejedno glasali protiv njega jer su ti amandmani samo kap u moru.

Sporan je kompletan višegodišnji način vladavine kako Obersnela koji tlači Riječane preskupim Enregom, ovrhama i nepotizmom tako i HDZ-a na državnoj razini.

Kolege su se ispričale i sada im je žao što su podržali proračun, te su dali svoje mandat na raspolaganje. Radilo se o njihovom neznanju i neiskustvu.

Još će biti tri Obersnelova proračuna i sve redom će ih odbiti. Ukoliko to neće napraviti – letit će van iz stranke.

Dobra vijest u lošoj je to što proračun nije ovisio o njihovim rukama. Idući će u svakom slučaju biti izglasan bez njih – ako kojim slučajem prođe.

Ne zamjerite im jer su novi u politici – prvi mandat i prvi proračun.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/photos/a.1385268261798953.1073741828.1382789368713509/1979774325681674/?type=3&theater” bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!