ISKORISTIO DJEVOJČICE: Pedofil (37) radio u školi – žrtve mamio i slatkišima u parku

djevojčica, njihaljka

U Dubrovniku pravi šok nakon uhićenja pedofila (37) u Mokošici ,pogotovo zato što se radi o poznatijoj osobi, zasposleniku jedne  škole, koji je istovremeno radio u jednom poznatom lokalu u gradu. 

Iako zakonski nije dopušteno otkrivati identitet takvih osoba, kako bi se između ostaloga zaštitile i žrtve, društvenim mrežama ogorčeni roditelji dijele fotografiju uhićenog s njegovim osobnim podacima, piše Dubrovački dnevnik.

Podsjetimo, na stranicama DORH-a je o tome objavljeno:

“Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku je uz kaznenu prijavu priveden hrvatski državljanin (1979.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio trinaest kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina iz čl. 158. st. 2. Kaznenog zakona. (25. 11. 2016.)

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 37-godišnjak u trinaest navrata od studenog 2015. do studenog 2016. godine; u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona; počinio navedena kaznena djela na štetu dvije djevojčice (2007. i 2008.).

Osumnjičeniku je 25. studenog 2016. sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio istražni zatvor temeljem čl. 123. st. 1. t. 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku.”

Neslužbeno, priveden je nakon što se policiji obratila jedna majka, kojoj se jedna djevojčica povjerila, a navodno je u gradskom parku uočen u kontaktima s djevojčicama kojima je nudio slatkiše.

Kako piše Dubrovački dnevnik,za sada nema nikakvih saznanja da je ovaj zaposlenik škole na radnom mjestu prijavljen zbog sličnih kaznenih djela, a kako se neslužbeno doznaje od ljudi upućenih u slučaj, poznanicima nije ni na koji način odavao mogućnost da bi mogao biti osumnjičen za takvo nešto.

 

Komentiraj