I TO JE MOGUĆE: Plenković komentirao Jandrokovićevu izjavu o Raspudićevim obiteljskim odnosima

Premijer Andrej Plenković komentirao je izjavu glavnog tajnika HDZ-a Gordana Jandrokovića o obiteljskim odnosima Nine Raspudića.

Izvor: Media servis

Naime, Jandroković je na Facebooku napisao kako nije gledao Nedjeljom u 2 s Raspudićem. ”Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece…s istom ženom”, napisao je Jandroković.

Evo kako je ovu izjavu komentirao Plenković:

”Nisam ja primjetio da je gospodin na kojeg se referirate, dok je bio van politike i kritike, da je štedio bilo koga u politici. Pretpostavljam da neće prvi dan zaplakati ako dobije neki odgovor. Malo vi pročitajte što je sve pisao o gospodinu Jandrokoviću i meni pa onda kad to usporedite, onda ćete vidjeti što govorim. Riječ je o licemjerstvu – to je bit Jandrokovićeve poruke.”

Naime, Raspudić je u emisiji Nedjeljom u 2 rekao da će ”loviti” Jandrokovića ”ako bude mogao”. Rekao je da ulazi u politiku i da će na nadolazećim izborima biti nezavisni kandidat Mosta. Podsjetimo, on se u tajnosti oženio filozofkinjom i bioetičarkom Marijom Selak, koja se nedavno također kao nezavisna kandidatkinja pridružila Mostu.

Komentiraj