I TO JE HRVATSKA: HDZ-ovi gradonačelnici neće koncert Miroslava Škore niti besplatno!

Nova bura na hrvatskoj političkoj sceni – neki HDZ-ovi gradonačelnici otkazuju koncerte popularnog Miroslavu Škori, i to nakon što je potkraj lipnja objavio predsjedničku kandidaturu.

Iz menadžmenta Miroslava Škore Novi list doznaje kako je Miroslav Škoro ostao bez ljetnih koncerata u Imotskom i Našicama te u općinama Rugvica i Gradina. Međutim, ne kaže se kako je Škorina kandidatura razlog.

Tako su ljudima koji vode brigu o Škorinoj pjevačkoj karijeri iz Turističke zajednice Našica poručili da “nisu uspjeli zatvoriti financijsku konstrukciju”, dok iz uprava nekih od spomenutih mjesta nisu dobili nikakvo obrazloženje.

“Škoro na aktualnoj turneji posvećenoj 30. godišnjici pjesme ‘Ne dirajte mi ravnicu’ ne emitira s pozornice nikakve političke poruke. Zna pozdraviti organizatore, kao što je to bilo i u Trilju, ali to je sve. Na njegovim koncertima nema politike, to se strogo pazi. Škoro ne želi koncerte, uglavnom dogovorene prije nego što se kandidirao za predsjednika Republike, koristiti u predizborne svrhe”, ističu u menadžmentu popularnog pjevača.

Žale posebno što je otpao nastup u Imotskom, odakle Škoro vuče podrijetlo. Prošle je godine u Imotskom je imao koncert u sklopu dočeka hrvatskog nogometnog reprezentativca Ante Rebića. Nastupio je besplatno, a još je i iz vlastitog džepa platio razglas. Ove je godine koncert u Imotskom trebao biti 2. kolovoza, na Dan grada.

Dogovoreno je također da bude besplatan, ali mu je HDZ-ov gradonačelnik Ivan Budalić naglo otkazao. Škoru je zamijenio bend Vatra. “Rekli su nam tek da su odustali od koncerta, ništa više. Možemo zato samo nagađati o gradonačelnikovim motivima”, ističu u Škorinom menadžmentu.

Komentiraj