HDZ PROZIVA ŠKORU: Podvija rep i neće Plenkoviću na sučeljavanje

Izborna utrka je sve žešća iako službeno još nije počela. Nakon što su iz HDZ-a prozvali Davora Bernardića, lidera Restart koalicije da izbjegava sučeljavanje s Andrejem Plenkovićem, sada su na istu temu prozvali i Miroslava Škoru.

Podsjetimo, Miroslav Škoro u Bjelovaru je na pitanje novinara bi li se sučelio s Plenkovićem odgovorio potvrdno, ali da bi, kako je dodao, “morao doći sa svežnjem papira jer ne može popamtiti sve afere koje je Vlada proizvela”.

HDZ na Facebooku odgovara:

“Udari, slaži, ali kad se treba sučeliti s Plenkovićem onda bježi

Bernardić je pobjegao u mišju rupu, pa su novinari priupitali Škoru je li on spreman sučeliti se s Plenkovićem. Škoro je pristao uz jedan ‘ali’. Mora, kaže, ponijeti sa sobom puno papira. Samo neka taj ‘ali’ ne završi kao s Bernardićem. Kad je sam – udari, slaži i bježi, a kad se treba sučeliti s Plenkovićem onda šalje u medije dr. Ostojića da mu piše ispričnicu.

I neka Škoro ponese sve papire kojima se hrabri, samo neka ne podvije rep, kao što to radi s predstavljanjem svog programa putem društvenih mreža, bježeći od novinara i javnosti.

Hrvatska nema dugu povijest izbornih kampanja, ali građani svejedno već dobro znaju da bi svaka samouvjerena i sposobna oporba trebala potencirati sučeljavanja. Kod nas oporba podvije rep, pa će Plenković očito morati sam pred novinare”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/HDZ1989/posts/3020199191412432″ bottom=”30″]