HDZ PO PREDSJEDNIKU: Vrhovni lažljivac blamira Hrvatsku i nanosi joj štetu

Verbalni rat izmešu dvaju brda nema šansi za smirenje, a kada predsjednik Zoran Milanović saspe paljbu po Andreju Plenkoviću i njegovim ministrima, uz premijera zdušno se na prozivke odgovara i s društvenih mreža.

Tako je HDZ vrlo oštro odgovorio Milanoviću na neke nove objede:

“Milanović, ljubomoran i iskompleksiran, još se ne miri s činjenicom da se premijer Andrej Plenković izborio za korištenje sredstava iz Europskog fonda solidarnosti sve do lipnja 2023. godine.

Ogorčenost i jal toliko su uznapredovali da ,,šampion” korištenja fondova sa svega 9% ugovorenih sredstava & promatrač bez ikakvog utjecaja na kraju stola na sastancima Europskog vijeća (u mandatu 2011.-2015 .) sada još i docira drugima o članstvu Hrvatske u EU.

Dok vrhovni lažljivac Milanović svojim istupima blamira Hrvatsku i nanosi joj štetu iz tjedna u tjedan, predsjednik naše Vlade stalno se na EU i globalnoj razini bori za hrvatske nacionalne interese & za ostvarenje strateških ciljeva i projekata za hrvatski narod.

Milanović se 2020. sjetio da postoje Hrvati u BiH. Kao predsjednik SDP-a ponižavao ih je i negirao, među ostalim i zdušno podržavajući svog druga Željka Komšića & navijajući da im drugi narod nameće političke predstavnike, dok je kao premijer, lijeno i nezainteresirano, prespavao sve prilike da se založi za njih & ukaže na njihov neravnopravan položaj.

Umjesto da i dalje šteti našim sunarodnjacima u BiH, bilo bi bolje da napokon odgovori: Zašto odbija Grbina, koji koristi naknade koje ne bi smio, nazvati „banditom“ i „razbojnikom“?”