HDZ-OV NAČELNIK OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Ivan Pernar objavio je to prije svih medija

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu podignulo je optužnicu zbog silovanja, za koje je osumnjičen Ž.P. iz Lasinje.

Riječ je o HDZ-ovom načelniku Željku Prigorcu, a podizanje optužnice potvrdio je za Dnevnik.hr glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu.

‘U svezi upita obavještavam Vas da je Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, nakon provedene istrage, dana 28. veljače 2019. podiglo optužnicu protiv Ž. P. (1965.) zbog kaznenog djela protiv spolne slobode – silovanje, opisano u članku 153. stavku 1. u svezi članka 152. stavka 1. Kaznenog zakona/11, a koje je počinjeno dana 16. kolovoza 2018. u Lasinji’, stoji u priopćenju ŽDO-a koje je potpisao Županijski državni odvjetnik Mladen Krajačić.

Načelnik Općine Lasinja Željko Prigorac je o svemu odgovorio: “Nešto se radi na tome, ali to ćemo još vidjeti. To je potpuna neistina, blamaža koja ide prema meni”.

Valja reći kako je prije medija cijelu priču otkrio Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, koji je to objavio na Facebooku.

Potom je sve i komentirao, jer se očito netko igrao “skrivača”.

Zanimljivo kako karlovačko ŽDO nije optužnicu protiv načelnika objavilo na svojim stranicama.

Komentiraj