GRDOVIĆ IZBAČEN IZ HDZ-A: Tvrdio da je radio za njih da “makne onog Škoru”!

“Odradio sam što sam trebao. Moj zadatak je bilo naštetiti Škori i to sam uspio. Sve je to dogovor koji smo imali”, rekao je Mladen Grdović, nakon izbora na koje je išao na listi sa Željkom Kerumom.

I uslijedila je kazna. Kako doznaje Zadarski.hr Grdović je isključen iz HDZ-a, a u priopćenju iz Županijske organizacije HDZ-a Zadarske županije se kaže: “Mladen Grdović je bio član HDZ-a. Njegovo članstvo je prestalo po sili Statuta HDZ-a, danom kandidiranja na Izborima za zastupnike u Sabor RH 2020. na drugoj listi. Naime, odredba članka 21. točka d) Statuta HDZ-a propisuje da, članstvo u HDZ-u prestaje kandidiranjem člana HDZ-a na izborima bez suglasnosti stranke”.

Grdović je za Zadarski.hr o svemu rekao: “Slušaj me, ja sam radio da maknemo onog Škoru! Ja sam radio da dobije HDZ! Oni sami ne znaju što sam za njih napravio. Pusti te budale što svašta govore o meni po Zadru i Arbanasima! Ja sam oduvijek bio u stranci. Moje srce je tu, u HDZ-u, i zna se što sam sve za stranku radio!

Zvao me Kerum i ja sam došao. Kerum, Tommy, Jolly, to su naši ljudi. Ja sam napravio puno za stranku, a sve da zaustavimo toga Škoru”.

Komentiraj