FOTO: IZLOŽBA U DIAMOND PALACE CASINU – Večer bisernog nakita Ivančice Pahor

Foto: Boris Štajduhar
Foto: Boris Štajduhar

Na jednodnevnom eventu, organiziranom povodom Međunarodnog dana žena, dizajnerica je predstavila unikatnu, ručno rađenu kolekciju, a na partyju su se okupile brojne poznate Hrvatice.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, sinoć je u raskošnom prostoru zagrebačkog Diamond Palace Casina, otvorena izložba nakita hrvatske dizajnerice Ivančice Pahor. Riječ je o jednodnevnom eventu koji je dizajnerica osmislila kao poklon gošćama luksuznog casina, a istovremeno i najavu velike samostalne revije koju planira ovog proljeća.

Foto: Boris Štajduhar
Foto: Boris Štajduhar

Diplomirana povjesničarka umjetnosti i bivša Miss turizma Hrvatske, već desetak godina se bavi izradom nakita koji je dosad već našao poklonice u cijelom svijetu, a posebno u Americi i Australiji, odakle na njezinu adresu stiže najviše narudžbi.

U izradi nakita Ivančica Pahor koristi tradicijske materijale poput čipke koju kombinira s biserima.

Foto: Boris Štajduhar
Foto: Boris Štajduhar

Uz pogled na ručno rađene unikatne komade ogrlica, naušnica i narukvica, tematski podijeljenih u dvije cjeline: Elegantni sjaji Etno inspiracija, svi uzvanici mogli su uživati u Bottegi Gold, najpopularnijem talijanskom proseccu te sjajnoj kombinaciji Hendrick’s Gina i Cherry Blossome tonica s ružinim laticama.

ivančica pahor, nak

Među ženama koje vole njezin nakit i došle su vidjeti izložbu su bile i trendseterica Lada Szabo Kajfež te bivša manekenka Tamara Roglić.

Inače, posljednjih godinu dana Diamond Palace Casino je obogatio turističku ponudu glavnog grada, a njihovi su klijenti imućni biznismeni koji u igrama na sreću vide oblik zabave koji si mogu priuštiti.

Foto: Boris Štajduhar
Foto: Boris Štajduhar

Osim za ljubitelje igara na sreću, ovo luksuzno mjesto idealna je destinacija za izlaske jer obiluje zabavnim programima: od nastupa regionalnih pjevačkih zvijezda, stand up komičara, organizacije kušanja najfinijih pića sve do obilježavanja svih važnijih datuma.

nakit

Foto: Boris Štajduhar
Foto: Boris Štajduhar

pjenušac, šampanjac

Komentiraj