FEŠTA U VARAŽDINU: Dinamo pobijedio domaćina – izborniku Daliću posebni dres

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prava je napeta sportska atmosfera vladala za vrijeme prijateljskog ogleda Varaždina i Dinama u petak, 20. srpnja u večernjima satima.

Domaćin NK Varaždin i hrvatski prvak odigrali su iznimno borben i zanimljiv susret, a to je ujedno bio i posljednji pripremni ispit momčadi trenera Nenada Bjelice uoči početka nove sezone.

Istrčali su igrači Dinama na Gradski stadion u Varaždinu u sasvim novom ruhu – novim gostujućim atraktivnim žutim adidas dresovima, a na kraju ogleda prepunog dobrih akcija slavili su 2:1. Pogotke su postigli Hodžić i Perić.

Prije utakmice na terenu Gradskog stadiona u Varaždinu kapetan, vratar Dinama Danijel Zagorac predao je izborniku Zlatku Daliću dres Dinama s potpisima svih igrača i brojkom 14 koja označava broj igrača koji su u karijeri nosili dres hrvatskog prvaka, a s reprezentacijom Hrvatske sudjelovali su povijesnom osvajanju srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Zagorac je u ime kluba predao dres GNK Dinamo obitelji Anđelka Herjavca, prerano preminulog bivšeg dužnosnika HNS-a koji nas je napustio na današnji dan prije 17 godina.

Komentiraj