DVOSTRUKA NESREĆA: Poraz Zagreba i ozljeda Marija Vuglača

Mario Vuglač

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u sklopu 11. kola EHF Lige prvaka snage su odmjerili s poljskim viceprvakom Orlen Wislom Plock. Osim što su izgubili ozlijedio im se još jedan rukometaš.

Ozljedama ,,pokošeni” Zagrebaši od strane poljskog sastava poraženi su rezultatom 27:24, iako su put Plocka krenuli nadajući se da domaćinu neće omogućiti osvajanje prvih domaćih bodova Lige prvaka.

Nakon što se u prošlotjednom slavlju PPD Zagreba u Celju ozljedio Matej Hrstić koji je iz tog razloga iz sastava ispao do kraja tekuće sezone, u subotnjoj je utakmici nastradao Mario Vuglač. Nakon tek desetak minuta igre, jedan od dva Zagrebova lijevaka u organizaciji vanjske linije primoran je bio izaći iz igre koja je u tom trenutku za njega za subotu na koncu i završila. Detaljan pregled po povratku u Zagreb pokazat će o kakvoj je ozljedi točno riječ.

“Izgleda jako ružno, navodno je nešto puklo u ramenu ili u prsima”, kratko je prokomentirao trener Zlatko Saračević za službeni web kluba s Trešnjevke.

Komentiraj