DRAMATIČNA FOTOGRAFIJA: Ranko Ostojić objavio kako izgleda krevet njegovog sina

SDP-ov saborski zastupnik Ranko Ostojić uputio je poruku svim građanima da posštuju odluke i upute o ponašanju u svezi s koronavirusom, a objavio je i fotografiju kako izgleda postelja njegovog sina nakon potresa.

Ovo je objava Ostojića na Facebooku:

Dragi moji, ni potres ni virus ne bira!

Ovo je krevet mog sina. Mnogi drugi su pogođeni, bez obzira tko su i čiji su. Neće virus nestati ni molitvom ni našim objavama.

Ono sto vam želim poručiti je – držite se uputa! Nije vrijeme za prigovore, zaštitite sebe da bi pomogli i sebi i drugima!

Znam da nije lako, znam da opravdano brinete, znam da je nestalo puno toga što smo kao “normalno” imali.

I baš zato, ako želite sa svojom djecom i dragim prijateljima, sa svima sa kojima želite, podijeliti ono što sada niste sigurni hoćete li ikad iskusiti, budite dovoljno odgovorni.

Da ne uništimo nadu da je opet moguće sve ono što smo imali. Ja vam neću reći “Stay at home”.

Samo vas molim da pomognete sebi i onima koji će ostati iza nas, da shvate da ovo nije bezazlena “igra”.

Ovo je ona najopasnija! “Neće mene”. To ne znate. Niti možete znati. Neodgovoran potez svakog od nas može pokopati stotine onih koji tek “kreću” u život!

Nemojte im uzeti ono sto smo mi imali. Odgovorno, bez improvizacije, sa maskom, rukavicama i svim što treba, dajte im priliku da dožive bar dio onog sto smo mi imali, a nismo znali da može tako brzo nestati!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10221675737224072&id=1273880431″ bottom=”30″]

Komentiraj