DON KAĆUNKO: “Nespokoj vječni, daj im Gospodine!” – poručuje tzv. zastupnicima

Podijelite članak
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Dosta je onih koji su ostali nezadovoljni što je Sabor ratificirao Istanbulsku konvenciju, osobito u redovima Crkve.

Jedan od njih je svakako don Anđelko Kaćunko koji ne krije svoje razočaranje i nema baš lijepe želje za one koji su glasali za ratifikaciju.

Ovo je njegova objava na Facebooku u kojoj nismo intervenirali, već ju donosimo u originalu, uz njegovu priloženu ilustraciju:

“SVEČANA VEČERA U PAKLENOM PODUZEĆU…

…koju organiziraju svi ‘demonkratski duhovi’ bit će priređena večeras, uz najveću vatru i vatromet, u čast blablamentalnog prihvaćanja naRodne Konvencije u RH. Narod se buni (jer ga je Crkva prekasno opomenula, a domoljubni političari zaveli?), a ne zna koji je to “napredak” za cijelo čovječanstvo – jer sada će i “hrvatski čovjek” moći postati ‘RODNI NADČOVJEK’…

Jasno, već ima onih koji govore o legalizaciji ‘nazzigenderističkog rasizma’, ali oni ne shvaćaju u kakvoj se duhovno-ideološkoj provaliji svijet nalazi…

Neki misle da će o tome, nakon III. svjetskog rata, biti govora na III. vatikanskom saboru i da će to biti sadržaj novog Orwellova romana… (u kojem će Dante nekim tzv. saborskim zastupnicima podpisati presudu: ‘Nespokoj vječni, daj im Gospodine…!’)… Užas…! Bože, čuvaj Hrvatski narod!

Komentiraj