DINAMO PRED SUPERKUP: Evo što o utakmici s Hajdukom kažu Ivanušec i Drmić

Nogometaši Dinama predstavili su nove garniture za sezonu 2022./2023. Usput su u Maksimiru najavili i subotnji okršaj u Superkupu protiv Hajduka.

Izvor: Media servis

Aktualni prvaci Hrvatske u nogometu od iduće će sezone igrati u plavoj te rezervnoj bijeloj garnituri dresova. Premijera će biti već u subotu kada na Maksimir u sklopu Superkupa stiže splitski Hajduk.

Osim dresova i neka nova lica su u maksimirskoj svlačionici. Jedan od njih je i napadačka uzdanica Josip Drmić, topnik koji je stigao iz Rijeke.

“Bit će derbi i dobra utakmica. Meni je drago da odmah naglo krenemo i da je odmah jaka utakmica i da će biti test na kojem će se vidjeti gdje smo i kako smo. Radujem se, spremni smo i pozitivni. Dat ćemo sve od sebe. Ako uspijem dati jedan gol dobro će to biti za mene, ekipu i za klub”, rekao je Josip Drmić.

Luka Ivanušec i dalje je u Maksimirskoj 128 iako ga mnogi vide na izlaznim vratima Dinama. Ivanušec ne razmišlja o tome. Želi s Dinamom osvojiti Superkup, ući u skupinu Lige prvaka te obraniti naslov prvaka Lijepe naše.

Što se tiče subotnjeg meča s najvećim rivalom pun je hvale na račun splitskog kluba.

“Jak je Hajduk. Ostali su im isti glavni igrači koji su im lani dali veliku kvalitetu. Očekujemo jako tešku utakmicu, ali svjesni smo i svoje kvalitete. Pojačali smo se na svim pozicijama. Spremni smo za Superkup kao i za cijelu sezonu”, rekao je modri veznjak.

Meč između Dinama i Hajduka počinje u subotu od 20 sati, a sudit će ga Igor Pajač.