DETALJI POLICIJE: Objavili zašto su specijalci upali u kafić u Koprivnici i priveli vlasnika

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 34-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i nasilja u obitelji. 

Jučer, 30. kolovoza u prijepodnevnim satima policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke temeljem zaprimljene dojave postupali su na području Koprivnice opremljeni sukladno donesenoj sigurnosnoj procjeni, uzimajući u obzir relevantne podatke kojima su u tom trenutku raspolagali te su tada uhitili osumnjičenog 34-godišnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 34-godišnjak na štetu oštećene 29-godišnjakinje počinio kaznena djela „Nasilje u obitelji“, „Protupravno oduzimanje slobode“ i „Prijetnja“.

Također je utvrđena sumnja da je osumnjičeni počinio kazneno djelo „Prijetnja“ na štetu 43-godišnjaka.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu provedene su pretrage vozila, doma i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni te je pronađena i oduzeta puška i 102 komada raznog streljiva. Na okolnosti pronađenog streljiva nastavlja se kriminalističko istraživanje.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i nasilja u obitelji protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu za pronađeno oružje te je predan pritvorskom nadzorniku.

Podsjećamo kako je uhićen Saša Jakupić, vlasnik kafića Coner, nekadašnjeg Cinobera, ujedno i poduzetnik iz Koprivničkog Ivanca.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!