DAVOR NAĐI: Tomašević se razbahatio, podsjeća na Bandića, k tome i laže

Gostujući na HRT-u Tomislav Tomašević je među ostalim rekao: “Što se tiče upravljanja gradom, nitko od kandidata nema to znanje i iskustvo”, na što je žestoko reagirao Davor Nađi, kandidat stranke Fokus za gradonačelnika.

Na Facebooku je Nađi napisao:

“Tomašević se očito razbahatio nakon posljednjih anketa pa već, osim po kadrovskoj politici, počinje lagano podsjećati na Bandića i po komunikaciji prema protukandidatima. Zamislite količinu bahatluka koju će imati ako pobijedi.

No čak bih i razumio da takvo ponašanje ima s čim potkrijepiti, no ovdje primjerice laže kada kaže da “Što se tiče upravljanja gradom, nitko od kandidata nema to znanje i iskustvo.” (vidi niže na slici). On dobro zna da ja imam to iskustvo za razliku od svih ostalih kandidata. I zato on primjerice, unatoč svom višegodišnjem aktivizmu, ne zna čak ni ukupan broj zaposlenih u gradskom sustavu, onom istom kojim bi trebao upravljati.

Možda on može reći da je Sveta Nedelja puno manji grad od Zagreba, ali kada bi iskustvo upravljanja gradovima uspoređivali s primjerice iskustvom upravljanja vozilima, ja sam do sada upravljao osobnim automobilom, a za grad Zagreb bi se moglo reći da je upravljanje autobusom. Dok je Tomašević u toj usporedbi do sada eventualno vozio romobil. I to na guranje, a ne na struju.

Komentiraj