CVITANOVIĆ NAKON BIJEGA RIJECI: Ne, ništa nije gotovo – prvenstvo traje od prve do zadnje utakmice

Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo

Glavni trener Dinama Mario Cvitanović održao je press konferenciju nakon važne 3:1 pobjede nad braniteljem naslova prvaka Hrvatske. 

“Sretan sam i ponosan kao trener Dinama s obzirom na to da smo uz pobjedu pružili jednu kvalitetnu igru od prve do zadnje minute. Imali smo glavu i rep, bili organizirani, disciplinirani, konkretni i precizni u svim našim nastojanjima”, rekao je Cvitanović u jednom dahu i nastavio:

“Bez obzira na primljen gol, koji je splet taktičkih i nesretnih okolnosti, vjerovao sam da ćemo se vratiti. Bilo je užitak biti trener danas na klupi i gledati igrače kako se ponašaju i kako igraju. To je ono što svi priželjkujemo i želimo. Promijenili smo sustav i igrače upravo iz razloga čitajući igru Rijeke i predviđajući gdje su njihove slabe točke. Smatram da smo to dobro iskoristili, skenirali i prilagodili se uvjetima na terenu. Još više od svega veseli me reakcija i podrška publike. To nam svima još više daje zadovoljstvo. Igrači su dobro komunicirali s publikom, već smo malo zaboravili taj osjećaj. Publika je pokazala da istinski cijene žrtvu, poniznost, kvalitetu i odlučnost. To će uvijek navijač prepoznati i izrazito sam sretan što smo to pokazali protiv jako dobre Rijeke”, izjavio je trener Cvitanović koji je i nakon 19. natjecateljske utakmice neporažen na klupi Dinama.

Je li jedna ruka već na peharu naslova prvaka?  “Ne, prvenstvo traje od prve do zadnje utakmice. Niti slučajno pogled u tom smjeru. Želim da bolje izgledamo kao individualci i kao momčad te da budemo stabilni. Očekuju nas utakmice protiv Novigrada i Slaven Belupa, moramo potvrditi kud smo krenuli s jasnim ciljevima. To je ono što Dinamo traži i što očekuje svaki navijač Dinama”.