ČEKANJE DUGO 36 GODINA: Evo zašto je sretan legendarni Mario Mihaljević

Podijelite članak

Danas sam jaaako jako sretan. I ponosan. Nakon 36 (slovima 36) godina ponovno sam sudionik natjecanja za Eurosong, odnosno prednatjecanja na Dori, kaže legendarni radijski voditelj i autor mnogih hitova Mario MIhaljević.

Na Facebooku Mario pojašnjava:

Ono što me posebno veseli je to što je ovo prva natjecateljska koautorska suradnja sa sinom Branimirom. Pjeva izvanredni, simpatični i rasplesani Luka Nižetić.

A zašto nisam sudjelovao 36 godina? Moram li spominjati kako je prije 36 godina Džuli bila europski hit, neponovljen na ovim prostorima pa sam se bojao da i sam to ne mogu ponoviti.

Ovoga puta tvrdim – imamo svjetski hit. Puno veći od Džuli. Znakovito, Luka je rođen kad je rođena Džuli. Hvala sine na povjerenju i na brutalnom hitu.

Jedva čekam da ga čujete. AMORERO BRUTALERO se zove pjesma. Uf, odavno nisam ovako uživao.

Na slici sa mnom su Branimir i Luka u trenutku kada je Luka prvi puta čuo samo djelić pjesme i oduševio se. Svjedočila i kćerka Marija.

Duboko sam uvjeren kako nije slučajno što je za dva dana rođendan moga tate Branka Mihaljevića pa će nas i on tamo negdje gore bodriti u svom trećem najdražem gradu – Opatiji.

Kako bi rekao sin Matko: IDEMOOOOOO….

Komentiraj