ČAČIĆ NAKON HAJDUKA: Vraća se Ivanušec i igrama će natjerati izbornika da misli o njemu

Ja sam rekao odmah prije utakmice da me zanima predstava Dinama i na koji način ćemo se ponašati svih 90 minuta. Nastojali smo doći do dominacije, rano smo došli do dva gola i to je usmjerilo igru i smanjilo elan kod gostujuće ekipe.

Rekao je to strateg Dinama Ante Čačič nakon što su njegovi igrači nanijeli težak poraz Hajduku od 4:0.

-To ne umanjuje predstavu mojih igrača koji su svih 90 minuta dobro igrali i bili angažirani. Prvo poluvrijeme Hajduk nam nije ušao u 16 metara, a drugo su tek pred kraj imali dva udaraca. Sve u svemu, dobra predstava. Ova tri boda su jako važna jer je s ovom pobjedom najbliži pratioci ima osjetan zaostatak.

Čačić je oprezan unatoč velikoj prednosti na tablici: – Držim da prvenstvo još nije gotovo, mi ćemo do kraja svaku utakmicu igrati ozbiljno, 39 bodova je još u igri, ostaje mi samo čestitatI mojoj ekipi na odličnoj igri. Imamo za tri dana Kup s Lokomotivom, pa Osijek u nedjelju. Nema previše vremena za slavlje.

Odlični su bili danas Ivanušec i Petković, a trener Čačić osvrnuo se na njihovu ulogu u reprezentaciji:

– Vraća se Luka i ja sam siguran da će on svojim igrama natjerati izbornika da razmišlja o njemu. Nebrojno puta sam rekao da Bruno ima klasu i da je značajan u našoj igri. On povezuje našu igru, ono što mu zamjeram je to što ne gleda prema golu, vrlo se rijetko odlučuje na udarce, a ima dobar i precizan udarac, što prije to promijeni, bit će bolje za njega u reprezentaciji.