LEKO NAKON PORAZA OD DINAMA: Težak dan za sve nas koji volimo Hajduk

Maksimalno zaslužena pobjeda Dinama, da nisu zabili na početku zabili bi kasnije. Nama je bolno, imamo puno problema, nismo ni blizu onoga gdje bi trebali biti. Trudimo se, ali to jako loše izgleda, težak dan za sve nas koji volimo Hajduk.

Rekao je to trener Ivan Leko poslije poraza Hajduka od Dinama u Zagrebu sa 4:0.

Igrači Hajduka nisu bili agresivni. – Očigledno igramo naivno, igramo neki mekani presing, da smo parkirali autobus u šesnaestearc manje loše bi to izgledalo. S kvalitetom koju ima naš suparnik oni su nas lagano kaznili. No sigurno nije bio plan da moji igrači stoje tako daleko.

Je li bila dobra odluka da zaigra Livaja? – On je uvijek ispravna odluka, on puno znači ovoj ekipi, imao je problema s virozom, ali po govoru tijela bilo je jasno da on želi igrati derBi, to je bila najmanje loša odluka.

Mladi Luka Vušković imao je težak debi. – Nadali smo se da će biti bolja utakmica, igrati za Hajduk je san svih klinaca u Dalmaciji, ali nažalost neće ga se sjećati po dobrome.

Je li očekivao ovakav razvoj događaja po povratku u Hajduk? – Došao sam u situaciju koja je bila dobra, a sad se događa puno teških stvari, patimo svi, ali nema predaje, kad je teško glavu gore. Čovjek izgubi kad se preda, mi se nećemo predati i sigurno ćete uskoro gledati bolji Hajduk.

Je li borba za naslov gotova? – Ne bavimo se matematikom, imamo tri poraza u šest utakmica i to je naš prioritet, imamo naših problema i idemo utakmicu po utakmicu, zakljućio je trener Hajduka.