BULJ ZATRAŽIO OSTAVKU VLADE: Jasno je da se Zdravko Marić nije izuzeo u slučaju Agrokora

miro bulj, sabor

Tvrdnje Ivice Todorića objavljene na blogu navele su oporbu sinoć u Saboru da napadne Vladu.

Mostov zastupnik Miro Bulj zatražio je ostavku Vlade. Svima je jasno da se ministar Zdravko Marić nije izuzeo u slučaju Agrokora, rekao je…

“Da li je bio na sastanku sam s Ivicom Todorićem u slučaju Agrokor. I da li mu je dao smjernica kako da se ponaša. Ako ne demantira – znači da je”, poručio je Bulj, a prenosi Media servis.

Bulj je zaključio da zbog ovoga mora otići cijela Vlada. Gordan Maras u ime kluba SDP-a rekao je da javnost zaslužuje odgovore. Dodao je kako je Zdravko Marić u sukobu interesa i da nije mogao odvojiti svoj odnos s Agrokorom te da je intenzivno komunicirao s Agrokorom, a druge strane rekao je da se izuzima od svih odlučivanja.

“U Hrvatskoj je svima jasno da je kolega Zdravko Marić u sukobu interesa. Tražimo da sutra premijer Plenković da odgovore da li je postojala i kakva je bila komunikacija između Martine Dalić, Ante Ramljaka i Ivice Todorića”, zatražio je Maras.

Na temelju objava bloga Todorića, bez da itko zna je li to doista njegov blog, tražite ostavku Vlade i Plenkovića, odgovorio im je Branko Bačić u ime Kluba HDZ-a.

Komentiraj