BULJ OPLEO PO TAJKUNIMA: Blagajnice rade u pelenama za 2.000 kuna

Miro Bulj, izbori

MOST-ov Miro Bulj gostovao je na N1 televiziji, govorio o političkoj situaciji u Hrvatskoj, gospodarstvu, kampanji, ali se i dotakao tajkuna.

Na pitanje može li reći koji su to tajkuni koje štite SDP i HDZ, Miro Bulj je za N1 rekao:

“Činjenica je da nema srednjeg sloja i da imamo par monopolista koji upravljaju. Imamo par pojedinaca koji imaju svoje lance i gdje naše blagajnice rade u pelenama za 2.000 kuna. To su vlasnici velikih koncerna koji su preuzeli poticaje i žele imati ključne ljude u vladi. Svi znaju tko su oni. Meni suze idu kad piše da je suša u Sinjskom polju, a tu Cetina prolazi. Ciljano upravljaju tajkuni našim političkim elitama. Imali smo hrabrosti udariti gdje nitko nije smio, a to je INA-MOL i na tome da to spriječimo ćemo i dalje ustrajati.

Mislite li na Tedeschija i Todorića, bilo je pitanje na koje je Bulj odgovorio potvrdno:

“Apsolutno da, to su jedni od tih koji imaju toliki monopol i koji su tu involvirani. Trebalo bi ojačati srednji sloj, a ne uništavati poljoprivredu, škver i željezare…Javna nabava je katastrofalna i izvješće Ureda za reviziju ukazuje na enorman kriminal, a ništa se ne poduzima….Tko je politički podoban taj će dobiti posao. Mladi koji imaju politčku iskaznicu možda će dobiti posao, a to tako ne smije biti.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!