BROJNA IZNENAĐENJA OKO MAKSIMIRA: Evo što vam je sve pripremio Dinamo

Podijelite članak

grb,logo,dinamo, dinamo znak, znak dinamo

GNK Dinamo poziva sve navijače da na stadion Maksimir , danas 8. studenog dođu što ranije.

Utakmica Dinamo – Spartak počinje u 21 sat, a ulazi maksimirskog stadiona na tribinama istok i zapad bit će otvoreni od 19 sati. Kako bi navijači izbjegli gužvu pozivamo sve da dođu što je ranije moguće, stoji na webu Dinama.

Zagrebački klub poziva navijače na tribini zapad u fan zonu na stadionu, a sve one koji nisu kupili ulaznice klub u suradnji s partnerima poziva na organizirano gledanje utakmice Dinamo – Spartak na video zidu u velikoj fan zoni kod bacača diska.

Na ovaj način svi će navijači moći u blizini stadiona, navijati za Plave i bodriti ih u povijesnoj utakmici.

Dinamo je organizirao i fan zonu ispod tribine zapad za navijače koji imaju ulaznice za tribinu zapad dolje.

Fan zona bit će otvorena od 19 do 23:30 sati, a uz ugostiteljsku ponudu klub je pripremio i zabavne sadržaje. Navijači će se do početka utakmice moći okušati u izvođenju slobodnih udaraca na elektronički gol, dok će za najmlađe biti organizirano druženje s maskotom Plavkom.

Po prvi put Dinamo u suradnji s partnerima organiziraju veliku fan zonu za sve navijače koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu za utakmicu, a lokacija će biti kod bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica.

Zabava u fan zoni kod bacača diska počinje u 17 sati, a uz voditelja programa, glazbu, ugostiteljske akcije i zabavni program, navijači će na velikom video zidu moći organizirano gledati prijenos utakmice Dinamo – Spartak s početkom u 21 sat.

Fan zona kod bacača diska bit će otvorena od 17 do 23:30 sati.

Komentiraj