BRANIMIR BUNJAC: HDZ-ovci su navikli da provode svoju volju silom – misle da mogu što hoće

Podijelite članak
Foto: Živi zid
Foto: Živi zid

HDZ-ovci su navikli da provode svoju volju silom. Umjesto da se služe argumentima i vode dijalog, oni bi ušutkavali one koji imaju drugačija mišljenja, piše na Facebooku Branimir Bunjac, zastupnik Živog zida, kojem su neki dan stražari u Saboru čak oteli i mobitel.

Prijete različitim sankcijama, pa čak i zloupotrebom državnih institucija i pravosuđa. Misle da mogu raditi što hoće, da za njihove kriminalne radnje nikada nitko neće odgovarati.

Navikli su na činjenicu da čak i tzv. oporba okupljena oko SDP-a tolerira sve ono negativno što su napravili Hrvatskoj u zadnja dva i pol desetljeća.

Međutim, u zadnjih godinu dana glas istine konačno se čuje u saboru, jer pojavio se Živi zid.

Imali smo prvo jednoga zastupnika, sada ih imamo tri. Imamo podršku nekoliko progresivnih stranaka, poput SNAGE ili Akcije mladih.

Na lokalnim izborima imamo priliku za daljnji iskorak. Podržite naše kandidate koje ćemo uskoro početi predstavljati javnosti.

Idemo do kraja, do potpune pobjede i preporoda Hrvatske!

MOŽE VAS ZANIMATI:

SOCIJALNA (NE)OSJETLJIVOST – DOMOVINI VJERNI: “Nemam hrane, a ni drva, molim pomoć”, stoji apel uz fotku s predsjedničina ručka, ali nitko nije trznuo – čitajte OVDJE.

SIN STEVE CULEJA KOJI JE NAPAO PERNARA: “Otac se kidao zbog ove šugave Hrvatske – oni koji misle da je lopov neka ga lagano cuclaju” – čitajte OVDJE.

Komentiraj