BOŽO PETROV: Nisam znao da je Plenković toliki faktor da se netko treba njemu osobno dokazivati

Božo Petrov, Andrej Plenković

Božo Petrov, predsjednik Mosta, na Facebooku je napisao kako se predsjednika HDZ-a Andrej Plenković mora dokazati građanima, kao što je to činio Most.

”Nisam znao da je Andrej Plenković toliki faktor da se netko njemu osobno treba dokazivati. Andrej Plenković treba shvatiti da se MOST dokazao svim građanima braneći nacionalne interese, i to u vrijeme kada je njegova stranka rušila vlastitog predsjednika Vlade zajedno sa SDP-om prije 3 mjeseca. Vjerojatno to nije vidio, jer je bio u Bruxellesu i nije pratio medije. Zato bih volio da ga netko blizu njega tko ovo čita (on očito ne čita) upozna da se u ovom trenutku natječe za predsjednika Vlade, jer su njegovi vjerodostojni suradnici prije 3 mjeseca srušili Vladu i predsjednika Vlade kojeg su sami predložili. Zato je on u Hrvatskoj. A predstavnici MOST-a u Hrvatskom Saboru su u tom trenutku pokazali što znači kad obraz nema cijenu, kad se borite za interese građana. Mi nemamo tekuću zamjensku plaću i osigurače, nemamo mreže i kontakte u zaleđu, nemamo medije na našoj strani. Imamo samo srce, volju i upornost boriti se za građane Republike Hrvatske. Njima se dokazujemo iz dana u dan. Njima se Andrej Plenković treba dokazati, ne nama, umjesto da se netko treba dokazati Andreju Plenkoviću”, napisao je Petrov na Facebooku.

Podsjetimo, Petrov je izjavio kako se Plenković mora dokazati Mostu, da bi mu nakon toga Plenković poručio kako se Petrov mora dokazati njemu.