BJELICA O LIVAJI: Možda nije trebao biti ni pozvan za Ligu nacija

Trakavica o Marku Livaji ne staje, nakon njegovog ispada u finalu kupa a potom i kada je doživio uvrede na Rujevici u dresu reprezentacije, koju je potom napustio.

O tome je sada nešto rekao i Nenad Bjelica, bivši trener Dinama i Osijeka te trenutni trener turskog Trabzonspora.

“Livaja je veliki igrač, ikona Hajduka i igrač koji dvije godine nosi Hajduk, ali i igrač koji je HNL-u dao kategoriju više. Njegove majice nose djeca, on mora biti primjer. Svi mi koji smo na tom nekom nivou moramo biti primjer drugim. Ja isto u nekim trenucima nisam bio primjer pa sam se ispričao zbog toga i znao da to nije bilo korektno. Mi moramo voditi računa o tome što pričamo, pjevamo i pišemo po društvenim mrežama. Mislim da njegova reakcija nakon finala Kupa nije bila primjerena, ali i da bi jedna isprika sve riješila”, rekao je Bjelica za Sport Nedjeljom pa dodao:

“On je došao u reprezentaciju s teretom toga. Možda bih ja kao trener to drugačije menadžirao. Možda nije ni trebao biti pozvan za ovu akciju dok se ne zna hoće li ili neće dobiti kaznu. Ne prizivam dečku kaznu, želim mu stvarno sve najbolje, ali mislim da to nije bilo u redu i da nije bilo lijepo. Isto kao što nije bilo lijepo ponašanje tog navijača koji ga je vrijeđao. To je katastrofa i dno dna.”