BITKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pogledajte kako je Orešković prizemljila Vanđelića

Damir Vanđelić, predsjednik stranke Republika i premijerski kandidat te stranke i stranke Fokus, na Facebooku je odgovorio koordinatorici stranke Možemo Sandri Benčić koja je zamolila kolege da prestanu normalizirati nasilje.

Podsjetimo, Vanđelić je najprije poručio da Milanović na “Pešćenici ne bi izdržao ni 15 minuta jer bi dobio šamar“. Nakon te objave Benčić je pozvala da se prestane normalizirati nasilje.

Potom se oglasio i Vanđelić. “Poštovana Sandra, prema ženama, djeci i slabijima s poštovanjem i nježnošću. Prema nasilnicima, fizičkim i verbalnim, uvijek treba jednakom mjerom. Probao sve, ne ide drugačije.

Meni je neprihvatljivo da moju kćer ili suprugu netko naziva narikačom i da sam suprug Dalije ili Marijane, Milanović bi se trebao javno ispričati prije nego stanem mirno pored njega”, odgovorio joj je.

Na kraju se javila i Dalija Orešković čiju objavu prenosimo u cijelosti.

“Da si, Damire, moj suprug, partner, netko, žene ti ne bi bile bespomoćna bića koja u svakoj prilici žele ili trebaju zaštitu muškarca. Bio bi muško koji je ponosan na snagu žene koja stoji pored njega. I pustio bi šutke da ta žena vodi svoje bitke, bilo da zadaje ili prima udarce”, poručila je.