BANGOURA PORUČUJE MOSTU: Trebalo je duhom preseliti u Zagreb – ovdje se igraju veliki dečki

hamed bangoura, tv

Hamed Bangoura, naš poznati tv voditelj i poduzetnik, koji sve češće komentira zbivanja na domaćoj političkoj pozornici, iznio je svoj pogled na zbivanja u Mostu.

Naime, tamo je došlo do malog “rata” unutar stranke, čiji je Klub zastupnika u Saboru napustio Vlaho Orepić, bivši ministar.

O svemu Bangoura na Facebooku piše:

Kaže g. Orepić da Most treba resetirati na osnovne postavke. Zakasnilo se s tim. Te postavke su trebale biti takve da se NIKADA nije smjelo ući u koaliciju kao manjinski partner samo zbog vlasti i točka.

Drugo, trebalo je davno, ne samo tijelom, već i duhom preseliti iz Metkovića u Zagreb, a što g.Petrov i g. Grmoja nikada nisu napravili. Ovdje se igraju veliki dečki, a ti veliki dečki su upleli svoje prste od prvog dana u Mostu.

Nije Prgomet šetao od točke A do točke B, jer je htio nabiti kondiciju. No ključno pitanje zašto se sve ovo događa u Mostu glasi: “Tko je digao ruke, a ne prste od Mosta?”

Odgovor na to, kao i na mnoga druga pitanja potražiti treba na nekom od svetih mjesta u ovom gradu, a možda je odgovor i na Trg žrtava fašizma. Tamo je naime HDZ.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hamed.bangoura/posts/10156239437075288″ bottom=”30″]

Komentiraj