BANDIĆ “PUKAO” NA RADIJU: Može gospođa govoriti što hoće, mene nitko ne je*e, nisam ja klošar

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić gostovao je u emisiji Zagrebi po Zagrebu Radio Sljemena i opet skrenuo pozornost na u najmanju ruku neobično ponašanje, ovaj put prostotom.

Govoreći o obitelji Maršanić, koji su ogradili okretište tramvaja u Prečkom i izazvali skandal, jer im nije isplaćena naknada za njihovo zemljište, Bandić je rekao:

“Riješit ćemo to za sljedećih mjesec dana. Vratili smo stvar u prvotno stanje i to što prije treba zaboraviti. Bit će kod nas još takvih primjera… Nisu me informirali da je čovjek izgubio živce i da to traje već šest mjeseci. Normalno da se sve moglo brže riješiti. Bolje da niste bili na kolegiju, ali sve je snimljeno. Problem je u tome što ljudi ne žive svoj posao kao ja. Da žive, ne bi bilo problema”.

A kada mu je skrenuta pozornost kako su Maršanić rekli da će na odgovor čekati 24 sata, Bandić je bio ljut i poručio slušateljima i novinaru: “Na ucjene ne pristajemo, to može slati nekom drugom. S gradonačelnikom se tako ne razgovara. Grad nitko neće ucjenjivati. Žao mi je što promovirate nasilje preko vašeg etera. Ja vas molim, to nije način, nadodavanje. Mene nitko neće uplašiti”.

Potom je jedna slušateljica komentirala kako je “gospodin Bandić gradonačelnik, ali se demokratski ne ponaša”. Zna li gdje je Dumovec Lug, pitala je, jer se u njega, kaže, ništa ne ulaže.

Sada je gradonačelnik Bandić uzeo riječ i kritizirao i novinara: “Mogu ja vas moliti… Svatko ima pravo na demokraciju. Može gospođa govoriti što hoće, mene nitko ne je*e. Ja sam prije dva sata razgovarao sa čovjekom. Zašto to radite, nisam ja klošar. Sa čime se hranite? Od kad je ta informacija? Nekorektno je što prenosite druge portale i onda pitate mene. Nekorektno je to. Sad sam otvorio spomenik Gandhiju, sa čim se vi hranite?” .