BALAŠEVIĆ DOŽIVIO INFARKT: Otkazao koncert u zadnji trenutak – oglasila se njegova kći

Beba Balašević, kći legendarnog glazbenika Đorđa Balaševića, na društvenoj je mreži objavila vijest koja je rastužila njegove obožavatelje.

Naime, Balašević je trebao nastupiti u Kragujevcu, ali koncert je otkazan gotovo u posljednji trenutak, i to zbog zdravstvenih problema.

Balašević je, kako piše Blic, imao infarkt i nalazi se u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gdje je hospitaliziran nakon što su mu ugrađeni stentovi.

“Pacijent se osjeća dobro i postoperativni tok teče po protokolu. Vrhunski stručnjaci Instituta napravili su svoj posao vrlo profesionalno kao što to uvijek i čine i tijekom intervencije pacijentu su u dvije krve žile ugrađeni stentovi.

Mnogi nisu svjesni da je to jedna ozbiljna intervencija, ali je to za naše doktore već postala rutinska operacija kojom je kod Balaševića rješeno stanje nakon akutnog infarkta”, objasnio je izvor za Blic.

Osim u Kragujevcu, Đorđe planira održati i veliki koncert u Osijeku 20. prosinca te u Areni Zagreb 26. prosinca i svi se njegovi obožavatelji nadaju da nije riječ ni o kakvim ozbiljnim problemima.

Na Facebooku Beba Balašević piše:

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert, žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa.

Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu se teško što može dodati.

Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebno, a ja sumnjam da ćete ga vi ikad tražiti. Za koji dan će biti sve sasvim u redu pa nastavljamo.

Molim vas za razumijevanje i strpljenje, točan novi datum koncerta javit ćemo za nekoliko dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2062358693917515&id=100004302135485″ bottom=”30″]