AVA KARABATIĆ: Razmišljam o kandidaturi za predsjednicu i stvorim “Avin režim”

Čini se da Škoro nije jedino lice s estrade koji kreće u predsjedničku utrku, jer o tome da mu pomrsi planove ozbiljno razmišlja kontroverzna Zadranka.

Piše: Branimir Fagač

Nakon što je objava predsjedničke kandidature Miroslava Škore izazvala lavinu reakcija, a izjava gradonačelnika Milana Bandića “dugo je ljeto” potaknula nagađanja o njegovoj ponovnoj kandidaturi za spomenutu funkciju, novi nemir mogla bi izazvati izjava kontroverzne Ave Karabatić.

Naime, ona je na svom Instagram profilu odgovarajući na pitanja obožavatelja ostavila otvorenu mogućnost da se i sama kandidira na predstojećim izborima.

“S ozbzirom da sam ‘homo universalis’ suvremenog doba i da imam talent za gotovo sve; od pisanja, slikanja, glume, voditeljstva i da ne nabrajam jer ću biti dosadna. Mogla bih razmisliti o tome, jer volim politiku.

Zavoljela sam je još u srednjoj školi jer sam imala odličnu ocjenu iz Politike i gospodarstva, a kasnije se ljubav nastavila. Sama politika potječe iz više grčkih riječi, ‘politea’ kao režim, a nisam osoba koja se utopi u masi već stvaram novi režim, Avin režim”, napisala je Ava.