ANTE ČAČIĆ: Potvrdili smo naslov, ali želimo pobijediti i Hajduk pred našim navijačima

U posljednjem kolu 21. svibnja na Maksimiru igrat će Dinamo i Hajduk, u susretu koji će se igrati za prestiž, jer je sve odlučeno. Dinamo je prvak, a Hajduk je osigurao drugu poziciju.

“Ovom utakmicom potvrdili smo naslov, ali za nas prvenstvo nije gotovo. Želimo napraviti sve da pred našim navijačima pobijedimo Hajduk”, rekao je u razgovoru za Arenasport nakon utakmice na Šubićevcu trener Modrih Ante Čačić.

“Ovo je vrlo slatka titula, jer je neizvjesnost trajala do pretposljednjeg kola”, dodao je strateg Modrih. “Moram zahvaliti i Krznaru i Kopiću, ali i našim sjajnim navijačima koji su napravili prekrasan dekor. Jako sam zadovoljan i sretan zbog svih ljudi u klubu, zbog svih koji vole Dinamo. Na kraju smo zasluženo osvojili prvo mjesto. Čestitam i domaćinu koji nam je pružio veliki otpor. Bili su motivirani, što je dobro za sport, ali mi smo imali Livakovića u pravom trenutku”, rekao je Čačić.

Modrima je na tituli čestitao i trener Šibenčana Dean Računica.

“Ostat ću dostojanstven u ovom kompletnom ludilu. Čestitam Dinamu, mislim da smo 45 minuta odlično parirali, primili smo gol kad je najmanje bilo potrebno, na kraju poluvremena. Dinamo je zasluženo osvojiio naslov”, rekao je Računica koji će na kraju sezone napustiti Šubićevac.

“Razlog je taj što se ne vidim dalje na klupi Šibenika”, rekao je za Arenasport Dean Računica.