AKO STE NEYMAR MOŽETE SVE: Pročitajte koje povlastice uživa u Parizu

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Neymar je doživio pravi preporod u PSG-u. Njegov prvi i jedini uvjet za promjenu dresova bilo je to da postane zvijezda kluba, osoba oko koje se sve okreće i prema kojoj se sve mijenja, ukoliko on to želi.

Procurile su neke od prednosti koje imate u francuskom klubu ukoliko je vaše ime Neymar, a ostalim igračima, koje je takav pristup uvelike razočarao i počinje ih ljutiti, malo nedostaje da polude, prenosi portal Sportarena.

Prva stavka na popisu nalaže da niti jedan igrač u klubu ne smije jače startati na Neymara tijekom treninga kako bi se izbjegle moguće ozljede. Neymar nikada ne mora odrađivati obrambene zadatke tijekom utakmica te je on jedini od igrača koji ima taj privilegij.

Treća stvar tiče se sponzora. Cijela momčad dolazi na treninge i utakmice s klupskim torbama, jedino Neymar ima tu mogućnosti nositi vlastite, na kojima su brendovi sponzora, a to mu, jasno donosi još više novca.

Ima toga još, primjerice Neymar ima svoja dva osobna fizioterapeuta koje ne dijeli s niti jednim drugim igračem.

Zadnja stvar je ono što se proteže u javnosti već duže vrijeme – izvođenje prekida. Od sljedeće godine, Neymar postaje jedini izvođač svih prekida za PSG.

Komentiraj