VIDEO: I TO JE MOGUĆE – Migranti ukrali autobus, a on se zabio u policijski automobil

Foto: MUP
Foto: MUP

Policijski službenici PP Slunj provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Sirije zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Naime, danas tijekom ranih jutarnjih sati u Pašinom Potoku je otuđen autobus karlovačkih registarskih oznaka. Dok se kretao iz smjera Cetingrada prema Slunju, policijski službenici su ga oko 3.35 sati pokušali zaustaviti u mjestu Kremen. Kako se autobus nije zaustavio, policijski su ga službenici pokušali zaustaviti u pokretu i to uz uključene zvučne i svjetlosne signale, stoji na stranicama MUP-a.

Autobus se zaustavio u Nikšiću te su iz njega pobjegle dvije osobe, nakon čega se nastavio kretati i to unatrag. Tom prilikom autobus je udario u službeno vozilo koje je, lančanom reakcijom, udarilo u drugo službeno vozilo.

Policijski službenici su vrlo brzo uhvatili osobe koje su pobjegle iz autobusa i utvrdili da se radi o dvojici ilegalnih migranata, državljanima Sirije. U događaju, osim nastale materijalne štete, nema ozlijeđenih osoba.