NEZADOVOLJSTVO LIČANA: Milinović dolazi u središnjicu HDZ-a s pet, šest autobusa članova

darko milinović

Među HDZ-ovcima Ličko-senjskle županije nema mira, a napetost je porasla otkako su i treći pout odgođeni izbori za predsjednika HDZ-a Gospića.

Darko Milinović, koji je kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije, najavio je kako će u Zagreb u stranačku središnjicu doći s nekoliko autobusa i oko 200 članova HDZ-a.

Rekao je kako nije riječ o nikakvoj pobuni, ali i da žele dobiti odgovore u Zagrebu na neka pitanja, pa su zatražiloi da ih primi predsjednik Andrej Plenković, politički tajnik Lovro Kuščević ili glavni tajnik Gordan Jandroković.

U razgovoru za Dnevnik Nove TV, Milinović je rekao kako za odgode izbora “nema službenog objašnjenja, samo da su izbori odgođeni, a to je već treći put. Trebali su biti izbori u svibnju, pa su odgođeni dva dana prije izbora, pa su trebali biti u srpnju, tj. 4.7. za predsjednika županijskog odbora, pa su odgođeni, pa sad evo ponovno”.

Misli kako premijer i predsjednik stranke Andrej Plenković nema sve informacije s terena i tvrdi, da što se njega tiče, da je s Plenkovićem u korektnim odnosima.

Po njemu problematičan je odnos dijela vrha HDZ-a prema članovima HDZ-a.

“Ako vam kažem da je na predstavljanje mog protukandidata došao politički tajnik, došao Kalmeta kao pomoćnik političkog tajnika, ako je došao gospodin Kapulica, to vrlo jasno govori o kršenju statuta i da se jedan kandidat favorizira. Ali to su nagađanja koja netko drugi mora potvrditi”, rekao je za Dnevnik Nove TV Milinović.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!